Σπίτι

Όλα τα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αλλαγές στο σπίτι σας και να το μετατρέψετε έξυπνα, εύκολα και οικονομικά στο ειδυλλιακό μέρος που πάντα ονειρευόσασταν!

Read More

Epiplosou Tips&Facts

Συμβουλές και γεγονότα όσον αφορά το σπίτι σας, τους χώρους του (καθιστικό, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, συσκευές και διάφορα) αλλά και τα έπιπλα σας.

Read More

Do It Yourself

Θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε μόνοι σας όμορφες χειροποίητες κατασκευές με απλά πράγματα για να γεμίσετε το σπίτι σας.

Read More

imageedit_2_9571014769

Κατάλληλα χρώματα: Πως να τα επιλέξετε για το σπίτι σας

Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα για το σπίτι. Χρώματα που ταιριάζουν στο καθιστικό, στη κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο. Πάμε να δούμε παρακάτω μερικές προτάσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

5+1 ιδέες για να στολίσετε Χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας

5 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για να στολίσεις το σπίτι

Για να μην φανεί ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ξέχασε ή θεωρεί κακό το γούστο σου και τους χώρους του σπιτιού σου κακοστολισμένους, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τον σωστό τρόπο που πρέπει να στολίσεις το σπίτι, τους χώρους του και το τραπέζι σου τα Χριστούγεννα.

Οικονομικό Φοιτητικό Γραφείο Do it Yourself

Φτιάξε ένα Industrial Τραπέζι με πόδια από Καβαλέτα | Do it Yourself #01

Στην πρώτη εκπομπή του epiplosou DIY ο Χρήστος έχει καλεσμένη την Χριστίνα και μας δείχνουν με απλά βήματα πως να φτιάξουμε ένα Τραπέζι-Γραφείο με πόδια από καβαλέτα, ιδανικό για το γραφείο ή το σαλόνι κάθε σπιτιού!

Καθαριότητα Σπιτιού: Οργάνωσε την με αυτό το απλό Χρονοδιάγραμμα!

Καθαριότητα Σπιτιού: Οργάνωσε την με αυτό το απλό Χρονοδιάγραμμα!

Η καθαριότητα είναι η “μισή αρχοντιά” συνηθίζουμε να λέμε ως λαός και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε και άδικο. Πέραν της αισθητικής του θέματος, ένα μη καθαρό σπίτι κρύβει πολύ σημαντικούς κινδύνους για την υγεία μας. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να την αμελούμε όσο βαρετή και “ρουτίνας” διαδικασία και να μας φαίνεται. 

Read More

4696466203_eabd344d12_b

Φοιτητικό Σπίτι: 5 Συμβουλές για να Φαίνεται Μεγαλύτερο

Ακόμα και αν πρόκειται για φοιτητικό σπίτι, υπάρχει κάποιος που σε ένα δίλημμα Μεγάλο vs Μικρό σπίτι θα διάλεγε το μικρό; Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όχι! Τα μεγάλα σπίτια, εκτός από την δεδομένη ευρυχωρία που προσφέρουν προκαλούν το δέος και τον θαυμασμό. Παρ’ολα αυτά όμως, όντας φοιτητής με περιορισμένο budget, είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς

Read More

Pws na karfwsw ena karfi

Πώς να καρφώσετε ένα καρφί

Όλοι γνωρίζουμε για το καρφί! Όχι, όχι, όχι! Δεν εννοούσα τον συμμαθητή που όλοι είχαμε στο λύκειο, ο οποίος καθόταν στα πρώτα θρανία και μας κάρφωνε στον καθηγητή για τις παιδικές μας ζαβολιές. Εννοώ αυτό το μικρο σιδερένιο πραγματάκι που πρέπει να καρφωθεί σε τοίχους, ξύλα και άλλα υλικά και που πάντα μας “τρώει την ψυχή” μέχρι

Read More

photo-1463955495321-17801205cff3

Επιλογή Θέρμανσης για το Φοιτητικό Σπίτι μου

Με τον χειμώνα να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του, αρκετοί φοιτητές έρχονται αντιμέτωποι με την επιλογή θέρμανσης στο φοιτητικό τους σπίτι. Είτε το σπίτι σας είναι ένα μικρό studio είτε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα , οι τρόποι που μπορείτε να το διατηρήσετε ζεστό κατά την διάρκεια του χειμώνα είναι πολλοί και ποικίλουν. Πάμε να δούμε

Read More