Σπιτι

Στην Κατηγορία Σπίτι θα βρεις άρθρα όπου έχουν στόχο να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις αλλαγές στο σπίτι σου και να το μετατρέψεις έξυπνα, εύκολα και οικονομικά στο ειδυλλιακό μέρος που πάντα ονειρευόσουν

Στην Κατηγορία Σπίτι θα βρεις άρθρα όπου έχουν στόχο να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις αλλαγές στο σπίτι σου και να το μετατρέψεις έξυπνα, εύκολα και οικονομικά στο ειδυλλιακό μέρος που πάντα ονειρευόσουν!

Οδηγός αγοράς επίπλων Έπιπλα που πρέπει να αγοράσεις τώρα Οδηγός αγοράς επίπλων: Έπιπλα που πρέπει να αγοράσεις πρώτα - Ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό αγοράς για έπιπλα, συσκευές και είδη σπιτιού που πρέπει να αγοράσεις πρώτα και σε αυτά που μάλλον θα πρέπει να περιμένουν.
purple velvet sofa Velvet Feeling: «Ντύσε το σπίτι σου με βελούδο» - Το βελούδο είναι το ύφασμα του χειμώνα. Μπορείτε να το εντάξετε στο χώρο σας χωρίς υπερβολές μιας και είναι από μόνο του αρκετά επιβλητικό!
imageedit_2_9571014769 Κατάλληλα χρώματα: Πως να τα επιλέξετε για το σπίτι σας - Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα για το σπίτι. Χρώματα που ταιριάζουν στο καθιστικό, στη κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο. Πάμε να δούμε παρακάτω μερικές προτάσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.
5+1 ιδέες για να στολίσετε Χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας 5 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για να στολίσεις το σπίτι - Για να μην φανεί ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ξέχασε ή θεωρεί κακό το γούστο σου και τους χώρους του σπιτιού σου κακοστολισμένους, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τον σωστό τρόπο που πρέπει να στολίσεις το σπίτι, τους χώρους του και το τραπέζι σου τα Χριστούγεννα.
osmes-sto-mpanio Οσμές στο μπάνιο: Συμβουλές για το πως να τις αποφύγετε! - Αν το δικό σας μπάνιο δεν έχει παράθυρα ή ανεμιστηράκι μην πανικοβάλεστε! Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποφεύγετε τις δυσάρεστες οσμές του μπάνιου σας.
Καθαριότητα Σπιτιού: Οργάνωσε την με αυτό το απλό Χρονοδιάγραμμα! Καθαριότητα Σπιτιού: Οργάνωσε την με αυτό το απλό Χρονοδιάγραμμα! - Η καθαριότητα είναι η "μισή αρχοντιά" συνηθίζουμε να λέμε ως λαός και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε και άδικο. Πέραν της αισθητικής του θέματος, ένα μη καθαρό σπίτι κρύβει πολύ σημαντικούς κινδύνους για την υγεία μας. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να την αμελούμε όσο βαρετή και "ρουτίνας"

Read More

4696466203_eabd344d12_b Φοιτητικό Σπίτι: 5 Συμβουλές για να Φαίνεται Μεγαλύτερο - Ακόμα και αν πρόκειται για φοιτητικό σπίτι, υπάρχει κάποιος που σε ένα δίλημμα Μεγάλο vs Μικρό σπίτι θα διάλεγε το μικρό; Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όχι! Τα μεγάλα σπίτια, εκτός από την δεδομένη ευρυχωρία που προσφέρουν προκαλούν το δέος και τον θαυμασμό. Παρ'ολα αυτά όμως, όντας φοιτητής με περιορισμένο budget,

Read More

photo-1463955495321-17801205cff3 Επιλογή Θέρμανσης για το Φοιτητικό Σπίτι μου - Με τον χειμώνα να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του, αρκετοί φοιτητές έρχονται αντιμέτωποι με την επιλογή θέρμανσης στο φοιτητικό τους σπίτι. Είτε το σπίτι σας είναι ένα μικρό studio είτε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα , οι τρόποι που μπορείτε να το διατηρήσετε ζεστό κατά την διάρκεια του χειμώνα είναι πολλοί

Read More