Αυλή σπιτιού: 9 ιδέες διακόσμησης

του Epiplosou Blog

Αυλή-σπιτιού-9-ιδέες-διακόσμησης

Είναι άνοιξη και ο καιρός σιγά σιγά αρχίζει να ζεσταίνει και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να βγούμε έξω να λιαστούμε. Τι κι αν το κάναμε όμως στην αυλή ή στο κατώφλι του σπιτιού μας σε ένα ωραία διακοσμημένο υπαίθριο χώρο;

Εάν θέλετε έναν υπαίθριο χώρο τόσο κομψό όσο ο εσωτερικός σας χώρος, μην κοιτάξετε πέρα από αυτό το άρθρο που αναλύει τις εννέα έξυπνες και απίστευτα κομψές ιδέες μας για την αυλή του σπιτιού σας.

Ένα παραδοσιακό ξύλινο πάτωμα με μια μαύρη ζωγραφισμένη πέργκολα, όπως αυτή που φαίνεται παραπάνω, προσθέτει μια νέα, μοντέρνα εμφάνιση και δίνει μία αντίθεση στην αυλή του σπιτιού σας.

Αυλή σπιτιού: 9 ιδέες διακόσμησης 2

Τι και αν δεν έχετε μια θέση στην αυλή το σπιτιού σας αρκετά μεγάλη για ένα μεγάλο ξύλινο πάτωμα; Εμπνευστείτε από αυτό το υπαίθριο χώρο όπου οι ιδιοκτήτες έχτισαν γύρω από ένα δέντρο κρατώντας την πολύ φυσική εμφάνιση του.

Αυλή σπιτιού 9 ιδέες διακόσμησης 3

Εάν οι ζεστές νύχτες σε εξωτερικούς χώρους είναι ένας από τους στόχους σας, προσθέστε μερικά ενσωματωμένα καθίσματα στο ξύλινο πάτωμα σας, όπως σε αυτή τη πανέμορφη αυλή σπιτιού.

Αυλή σπιτιού 9 ιδέες διακόσμησης 4

Ένας συνδυασμός πλακών από σκυρόδεμα και διάσκορπες πέτρες ταιριάζει απόλυτα όπως σε αυτό το όμορφο, και μοντέρνο αίθριο στο Λός Άντζελες που φαίνεται στη παραπάνω φωτογραφία, μέσω του Instagram

Αυλή σπιτιού 9 ιδέες διακόσμησης 5

Εάν το σπίτι σας έχει ήδη μια μεγάλη έκταση βεράντας από τσιμέντο, βάψτε το πάτωμα με ένα μοτίβο. Πάρτε ιδέες και δείτε το πλήρη οδηγό DIY στο A Beautiful Mess.

Αυλή σπιτιού 9 ιδέες διακόσμησης 6

Ένα ξύλινο τοίχωμα ή διάζωμα βοηθά στον καθορισμό χώρων για διαφορετικές χρήσεις, δημιουργώντας μικρά “δωμάτια” στο κατώφλι της αυλής σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ένα κάθετο στοιχείο και  να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε για να κρεμάσετε φώτα ή φυτά.

Αυλή σπιτιού 9 ιδέες διακόσμησης 7

Μας άρεσε αυτός ο συνδυασμός ενός ξύλινου υπερυψωμένου πατώματος και μίας εσωτερικής φωτιάς. Η άκρη του υπερυψωμένου πατώματος λειτουργεί επίσης και ως κάθισμα καθώς οι τσιμεντόλιθοι που χωρίζουν την επιφάνεια του χαλικιού με το γκαζόν συμβάλλουν στη διατήρηση μίας τακτοποιημένης και μοντέρνας εμφάνισης.

Αυλή σπιτιού 9 ιδέες διακόσμησης 8

Αυτή η αυλή από την άλλη πλευρά, σου δίνει μια όμορφη, φυσική ομορφιά χάρη στο ακανόνιστο σχήμα του πέτρινου πατώματος και των φυτών που καλύπτουν τη μεγάλη επιφάνεια του.

Αυλή σπιτιού 9 ιδέες διακόσμησης 9

Αυτή η αυλή του σπιτιού είναι αρκετά τετράγωνη, αλλά τα φυτά γύρω γύρω στρογγυλεύουν τις άκρες. Τα τούβλα, διασκορπισμένα ανάμεσα σε πλάκες τσιμέντου, δίνουν στην αυλή μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Διάδωσε το στο κόσμο:
0

Βρήκατε χρήσιμο αυτό το blog; Spread it to the World :)