Ντουλάπα: 4+1 Τρόποι να εξοικονομήσεις χώρο

του Epiplosou Blog

Πώς να εξοικονομήσεις χώρο στη Ντουλάπα σου

Η Ντουλάπα σου είναι αρκετά μικρή; Καλώς ήρθες στο club, αλλά έχουμε καλά νέα.

Υπάρχουν δύο τρόποι να εξοικονομήσεις χώρο σε μια μικρή Ντουλάπα: Ο πρώτος είναι να ξεφορτωθείς τα περιττά πράγματα από μέσα. Ο άλλος είναι να αποθηκεύσεις έξυπνα.

Δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο ή χρήμα. Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα απόγευμα ή μία επίσκεψη στο τοπικό κατάστημα της γειτονιάς σου.

Εξοικονόμησε χώρο στη Ντουλάπα σου χρησιμοποιώντας ανοιχτήρια αναψυκτικών

(Image credit: Pure Wow)

1. Οργάνωσε τις κρεμάστρες της Ντουλάπας σου

Κόστος: 0€ (ευρώ)
Υλικά: Συλλογή ανοιχτηριών από κουτιά αναψυκτικών

Μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετό χώρο στη ντουλάπα σου από την οργάνωση των κρεμασμένων ρούχων σου. Μάζεψε μερικά μεταλλικά ανοιχτήρια από κουτιά αναψυκτικών και χρησιμοποίησε τα ώστε να μοιράσεις τις κρεμάστρες όπως στην παραπάνω φωτογραφία. Εάν έχεις πλαστικές κρεμάστρες οι οποίες είναι τόσο μεγάλες και δεν χωράνε στο μεταλλικό ανοιχτήρι, τότε χρησιμοποίησε σύρμα για την ίδια ιδέα.

Εξοικονόμησε χώρο στη Ντουλάπα σου χρησιμοποιώντας παιδικές κρεμάστρες

(Image credit: Twitchetts)

2. Χρησιμοποίησε παιδικές κρεμάστρες στις γωνίες της Ντουλάπας

Κόστος: 2€ (ευρώ)
Υλικά: Ένα πακέτο κρεμάστρες από το παιδικό τμήμα

Εάν υπάρχει μία γωνία στη ντουλάπα σου, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες σπατάλης χώρου. Οι κανονικού μεγέθους ή μεγάλες κρεμάστρες δεν ταιριάζουν στα ράφια της ντουλάπας σου άλλα οι παιδικές σίγουρα θα ταιριάξουν. Πάρε τα λιγότερο φθαρμένα ρούχα σου και κρέμασε τα σε παιδικές κρεμάστρες στη γωνιά της ντουλάπας σου εξοικονομώντας έτσι χώρο.

Εξοικονόμησε χώρο στη Ντουλάπα σου χρησιμοποιώντας κουτιά ή ράφια

(Image credit: ClosetMaid)

3. Πρόσθεσε χώρο κάτω από τα ράφια της Ντουλάπας

Κόστος: 5€ (ευρώ)
Υλικά: Ένα κρεμαστό καλάθι ή κουτί εφαρμοστό για ράφι

Μπορείς να εξοικονομήσεις διπλάσιο χώρο στα ράφια της ντουλάπας σου με κουτιά ή καλάθια εφαρμοστά στα ράφια της ντουλάπας. Μπορεί να ξοδέψεις κάποια χρήματα για αυτό, αλλά σίγουρα είναι σχεδιασμένο για να κάνει ένα πράγμα και το κάνει καλά – Να εξοικονομήσει χώρο.

Εξοικονόμησε χώρο στη Ντουλάπα σου χρησιμοποιώντας βραχίονες στήριξης

(Image credit: IKEA)

4. Χρησιμοποίησε τους κενούς τοίχους της Ντουλάπας

Κόστος: 6€ (ευρώ)
Υλικά: Τρεις βραχίονες στήριξης

Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος χώρος στα τοιχώματα γύρω ή μέσα στη ντουλάπα; Εάν δεν υπάρχει χώρος για επιπλέον ράφι, ο χώρος δεν πρέπει να πάει χαμένος. Χρησιμοποίησε βραχίονες στήριξης (όπως μερικούς από αυτούς τους βραχίονες στήριξης ΕΚΒΥ LERBERG του ΙΚΕΑ) και εξοικονόμησε χώρο στη Ντουλάπα όπου υπάρχει χώρος, για να κρεμάσεις τα ρούχα σου.

Εξοικονόμησε χώρο στη Ντουλάπα σου αγοράζωντας μία μεταχειρισμένη

Στην κατηγορία Υπνοδωμάτιο του www.Epiplosou.gr θα βρεις Ντουλάπες

5. Αγόρασε μία μεταχειρισμένη Ντουλάπα

Κόστος: από 50€ (ευρώ)

Εάν είσαι από τους ανυπόμονους και χρειάζεσαι άμεσα χώρο για τα ρούχα σου, εξοικονόμησε χώρο στη Ντουλάπα σου ρίχνοντας μία ματιά στα μεταχειρισμένα έπιπλα της γειτονιάς σου. Το ωραίο με το να αγοράζεις μεταχειρισμένα έπιπλα είναι ότι τα καταστήματα και οι δικτυακοί τόποι όπως το Epiplosou.gr διαθέτουν νέα έπιπλα όλη την ώρα. Ρίξε μια ματιά για Ντουλάπες ή κράτησε τα χρήματα σου για να βρεις κάτι καταπληκτικό αργότερα.

Διάδωσε το στο κόσμο:
0

Βρήκατε χρήσιμο αυτό το blog; Spread it to the World :)