Φωτιστικά: Πώς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον χώρο σου

του Epiplosou Blog

seletti_linea_neon_lamp Φωτιστικά: Πώς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον χώρο σου

Τα φωτιστικά μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σου κάνοντάς τον πιο φωτεινό αλλά και πιο όμορφο. Οι νέοι όροι στην διακόσμηση θέλουν τα φωτιστικά να είναι όχι μόνο ένα χρηστικό αντικείμενο, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία του χώρου. Αν λοιπόν ετοιμάζεις το φοιτητικό σου σπίτι, εμείς θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το φωτιστικό που ταιριάζει περισσότερο σε κάθε σημείο του σπιτιού σου. Μην ξεχνάς ότι η καλαισθησία του χώρου δεν σημαίνει πάντοτε υψηλό κόστος, αλλά έξυπνες επιλογές και κυρίως έξυπνες αγορές.

Φωτιστικά οροφής

drop_top_lamp_shade_white Φωτιστικά: Πώς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον χώρο σου

Η κλασική επιλογή για κάθε σπίτι είναι τα φωτιστικά οροφής. Μην φοβηθείς να επιλέξεις ένα μοντέρνο σχέδιο που θα φωτίσει και παράλληλα θα στολίσει τον χώρο σου με τη μοναδικότητά του. Εμείς ξεχωρίσαμε το Plumen της εταιρείας Hulger που θα ταιριάξει απόλυτα με τα φοιτητικά σου έπιπλα χάρη στον μοντέρνο και ταυτόχρονα απλό σχεδιασμό του. Κρέμασε τα στην κουζίνα, στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι ή στο γραφείο σου το σπίτι σου θα αποκτήσει αμέσως έναν άλλο αέρα.

Φωτιστικά δαπέδου

seletti_linea_neon_lamp Φωτιστικά: Πώς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον χώρο σου

Τα φωτιστικά δαπέδου είναι ιδανικά για να συμπληρώσουν τον κύριο φωτισμό ενός χώρου ή να δώσουν κατευθυνόμενο φωτισμό σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Ένα από τα μεγάλα τους πλεονεκτήματα είναι μετακινούνται εύκολα μέσα στο σπίτι για να προσαρμοστούν κάθε στιγμή στις ανάγκες σου. Αν το σπίτι σου είναι μικρό, τότε ένα επιδαπέδιο φωτιστικό, όπως το Linea της εταιρείας Seletti, θα εξασφαλίσει ιδανικό φωτισμό για όλες τις περιστάσεις.

Φωτιστικά γραφείου

mouse_lamp_selett Φωτιστικά: Πώς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον χώρο σου
Ένα φωτιστικό γραφείου είναι απαραίτητο σε κάθε φοιτητικό σπίτι για τις ατέλειωτες ώρες διαβάσματος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ένα φωτιστικό για διάβασμα δε μπορεί να έχει υψηλή αισθητική. Ένα πρωτότυπο φωτιστικό όπως το Mouse Standing της εταιρείας Seletti θα κάνει το διάβασμα πιο ευχάριστο και πιο δημιουργικό και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σου.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διακόσμησης DesignIsThis μπορεί να σας δώσει ακόμα περισσότερες ιδέες για μοναδικά φωτιστικά που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει.

Φωτιστικά δαπέδου, γραφείου, τοίχου ή οροφής, θα τα βρείτε όλα εκεί σε πολλά σχέδια που θα σας εντυπωσιάσουν.

Διάδωσε το στο κόσμο:
0

Βρήκατε χρήσιμο αυτό το blog; Spread it to the World :)