Λίγα λόγια για την ιστορία της ομάδας του Epiplosou

Σχετικά με μας

Το Epiplosou είναι η online πλατφόρμα στην οποία οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν, να ανταλλάξουν, να πουλήσουν και να αγοράσουν έπιπλα, συσκευές και είδη σπιτιού. Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν, χωρίς χρεώσεις εγγραφής ή συμμετοχής.

Η αποστολή μας

Αποστολή του Epiplosou είναι η ενοποίηση των άμεσα ενδιαφερόμενων χρηστών σε μια κοινή πλατφόρμα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές τους ανάγκες.

Λειτουργούμε κάτω από τις αξίες της Οικολογίας, της Ανακύκλωσης και της Do Ιt Yourself κουλτούρας και σκοπός μας είναι να παρέχουμε προστιθέμενη αξία και στις δύο πλευρές των χρηστών μας.

Η ιστορία μας

Η ιδέα του Εpiplosou πηγαίνει πίσω στο 2013. Στην Θεσσαλονίκη τρείς φίλοι μόλις επέστρεψαν από το erasmus στο εξωτερικό. Χωρίς εργασία και χωρίς αρκετά χρήματα για να μπορέσουν να επιπλώσουν τα νέα τους διαμερίσματα, παρατήρησαν πώς όλη αυτή η διαδικασία ήταν εξαιρετικά  δύσκολη και χρονοβόρα.

Ένα βράδυ και αφού η παρέα είχε μαζευτεί, ένας από τους φίλος είχε την ιδέα και την πρόταση. Να δημιουργήσουν την πλατφόρμα που πολύ εύκολα θα συνέδεε αυτούς που δεν χρειάζονται πλέον τα έπιπλα τους, με αυτούς που θα τα είχαν ανάγκη.

Έτσι, δημιουργήθηκε το Epiplosou!

Ένας φιλικός χώρος όπου μπορείς εύκολα και δωρεάν να χαρίσεις να ανταλλάξεις, να πουλήσεις, αλλά και να αγοράσεις έπιπλα, συσκευές και είδη σπιτιού.

Γνωρίστε την ομάδα του Epiplosou

Γνώρισε την ομάδα μας

"Κάθε έπιπλο είναι άνευ αξίας χωρίς ικανά χέρια να το φροντίσουν!"Stergios Stergiou Personal Photo

Στέργιος

Chris Stergiopoulos Personal Photo

Χρήστος

George Chalkias Personal Photo

Γιώργος

Dimitris Prapas Personal Photo

Δημήτρης