Το Epiplosou είναι το δεύτερο σου σπίτι - Μεταχειρισμένα έπιπλα, συσκευές, είδη σπιτιού

Το Epiplosou είναι το δεύτερο σου σπίτι

Σχετικά με το Epiplosou

Το Epiplosou είναι η online εφαρμογή μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν και να αγοράσουν μεταχειρισμένα έπιπλα, συσκευές & είδη σπιτιού και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους για τις αγοραπωλησίες τους.

Η φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αυτή τη στιγμή λειτουργεί η online αγορά μεταχειρισμένων επίπλων και να προσφέρουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα λύσουν πραγματικά προβλήματα των καταναλωτών, όπως άμεση αγορά/πώληση, μεταφορικές υπηρεσίες, online πληρωμές και εγγύηση μεταχειρισμένου.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να υποστηρίξουμε τα καταστήματα επίπλων και τους μικρούς εμπόρους οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο και πλέον να χρησιμοποιήσουν το online κανάλι πωλήσεων μας.

Η ιστορία μας

Το 2013, ο Γιώργος, ο Στέργιος και ο Χρήστος επέστρεψαν από το πρόγραμμα σπουδών erasmus και αποφασίζουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην αγαπημένη τους πόλη, την Θεσσαλονίκη.

Γρήγορα παρατηρούν πως η διαδικασία μετεγκατάστασης στα νέα τους διαμερίσματα ήταν εξαιρετικά σύνθετη, χρονοβόρα και πολυέξοδη. Η αναζήτηση νέας οικίας, τα πρώτα πάγια έξοδα και η μετακόμιση εξάντλησε τα διαθέσιμα οικονομικά αποθέματα και έμειναν ελάχιστα χρήματα για να μπορέσουν να «επιπλώσουν» τα σπίτια τους.

Η αγορά μεταχειρισμένων επίπλων, ήταν η λύση στο πρόβλημα και έμοιαζε χρυσός. Το θέμα ήταν ότι ακόμα και αυτή η διαδικασία έμοιαζε απαρχαιωμένη και μη αποτελεσματική καθώς βασίζονταν στο «από στόμα σε στόμα», σε σελίδες αγγελιών, σε αγγελίες στον τύπο και σε διάφορες ομάδες στο Facebook ή σε κάποια φόρουμ.

Ένα βράδυ και αφού η παρέα μεγαλώσε με τη προσθήκη του Δημήτρη, η ομάδα οραματίστηκε από κοινού, τo κατάλληλο μέρος μέσα από το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να πουλάνε και να αγοράζουν μεταχειρισμένα έπιπλα, συσκευές & είδη σπιτιού και να επικοινωνούν μεταξύ τους για τις αγοραπωλησίες τους, το Epiplosou.

??label.seo.about.img.about4.title_gr??

Η ομάδα μας

Stergios Stergiou Personal Photo

Στέργιος

Marketing
Chris Stergiopoulos Personal Photo

Χρήστος

Business development
George Chalkias Personal Photo

Γιώργος

Customer care
Dimitris Prapas Personal Photo

Δημήτρης

Developer