Συχνές Ερωτήσεις

 1. Τι ακριβώς προσφέρει το Εpiplosou;

 2. Το Epiplosou.gr σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις ανταλλάξεις ή και να χαρίσεις ένα έπιπλο ή μια ηλεκτρική συσκευή που δεν χρειάζεσαι πλέον. Εύκολα και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά καταχώρησε την αγγελία σου και έλα σε επικοινωνία με κάποιον που το χρειάζεται!

 3. Πώς γίνομαι μέλος του epiplosou;

 4. Για να γίνεις μέλος του Epiplosou θα πρέπει να εγγραφείς καταχωρώντας τον email λογαριασμό σου και επιλέγοντας ένα username της αρεσκείας σου και ένα συνθηματικό . Εναλλακτικά μπορείς να συνδεθείς μέσω του προφίλ σου στο facebook ή μέσω του λογαριασμού σου στο Google.

 5. Πως καταχωρώ την αγγελία μου στο Epiplosou;

 6. Για να καταχωρήσεις ένα έπιπλο πρέπει πρώτα να κάνεις είσοδο . Στη συνέχεια με ένα κλικ στο κουμπί ‘’ καταχώρησε αντικείμενο’’ μπορείς να προσθέσεις όλα τα στοιχεία καθώς και φωτογραφίες του αντικειμένου που θέλεις να δημοσιεύσεις.

 7. Πώς μπορώ να επεξεργαστώ το κείμενο ή να βάλω φωτογραφίες σε μια αγγελία;

 8. Από το προφίλ σας μπορείτε να μεταβείτε στις αγγελίες που έχετε ήδη καταχωρήσει. Επιλέγοντας ‘’ Διαχείριση αντικείμενων μου , θα μεταβείτε στην σελίδα με τις αγγελίες σας και πατώντας την επιλογή “Επεξεργασία (δίπλα από την κάθε αγγελία) μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στην αγγελία σας. ΠΡΟΣΟΧΗ, εάν κάνατε οποιαδήποτε μεταβολή, η αγγελία αποσύρεται για να διορθωθεί και μετά από μικρό χρονικό διάστημα θα επανέλθει.

 9. Πως θα βρω ένα αντικείμενο που με ενδιαφέρει;

 10. Μπορείτε να βρείτε όποιο προϊόν θέλετε με δύο τρόπους: Στην κεντρική σελίδα στις κατηγορίες επίπλων επιλέγετε την κατηγορία που επιθυμείτε. Έπειτα κάνετε κλικ επάνω στο προϊόν εάν θέλετε να έχετε κάποιες παραπάνω πληροφορίες γι' . Από την επιλογή Αναζήτηση στο κεντρικό σημείο της σελίδας. Κάνετε αναζήτηση επιλέγοντας όποιο κριτήριο θέλετε εσείς ή και όλα.

 11. Πότε θα δημοσιευθεί η αγγελία μου;

 12. Η αγγελία σας δημοσιεύεται στο site σχεδόν αμέσως μετά την καταχώρησή της. Σημειώστε ότι επιβεβαιωτικό e-mail σας αποστέλλεται σχεδόν αμέσως με όλες τις πληροφορίες της αγγελία σας.

 13. Οι υπηρεσίες του Epiplosou υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν μόνο για εμένα;

 14. Ναι οι υπηρεσίες του Epiplosou είναι δυνατόν να σταματήσουν για μεμονωμένα άτομα που αποδεδειγμένα δεν τηρούν τους όρους χρήσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποκλείεται ή και διαγράφεται ο αντίστοιχος λογαριασμός στο Epiplosu

 15. Υπάρχει κάποια χρέωση;

 16. Το Epiplosou δεν σε επιβαρύνει με καμία χρέωση ή προμήθεια. Μπορείς να ψάξεις όλα τα αντικείμενα ελεύθερα και να επιλέξεις ό,τι θέλεις ή εναλλακτικά να καταχωρήσεις οποιοδήποτε αντικείμενο δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό.

 17. Το Epiplosou μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία/πληροφορίες που έχω καταχωρήσει;

 18. Το Epiplosou μπορεί να χρησιμοποιήσει τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων/πληροφοριών που έχεις καταχωρήσει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 19. Από τι εξαρτάται η εμφάνιση των αποτελεσμάτων κατά την αναζήτηση προϊόντων;

 20. H εμφάνιση των αποτελεσμάτων κατά την αναζήτηση προϊόντων εξαρτάται από τη χρήση λέξεων κλειδιά στο πεδίο της αναζήτησης.