Συχνές Ερωτήσεις

 1. Τι ακριβώς προσφέρει το Εpiplosou;

 2. Το Epiplosou.gr δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να πουλήσουν, να αγοράσουν, να ανταλλάξουν ή και να χαρίσουν έπιπλα, συσκευές και είδη σπιτιού. Συγκεκριμένα, προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα να διαφημίσουν τα έπιπλα τους προς πώληση ή προσφορά και να επικοινωνήσουν άμεσα μεταξύ τους μέσα από ένα chat για να προβούν στην αγοραπωλησία.

 3. Πώς μπορώ να πουλήσω ή να αγοράσω στο Epiplosou.gr;

 4. Για να πουλήσεις ή να αγοράσεις έπιπλα, συσκευές ή είδη σπιτιού αρκεί να γίνεις μέλος του Epiplosou.gr. Μπορείς να δημιουργήσεις τον λογαριασμό και να συνδεθείς μέσω FACEBOOK ή GOOGLE λογαριασμού. Εναλλακτικά δίνοντας τον email λογαριασμό σου και επιλέγοντας ένα username και ένα συνθηματικό.

 5. Πως καταχωρώ την αγγελία μου στο Epiplosou.gr;

 6. Για να καταχωρήσεις την αγγελία σου κάνεις κλικ στο κουμπί ‘’καταχώρησε αντικείμενο’’ στην αρχική μας σελίδα. Προσθέτεις όλα τα στοιχεία του αντικειμένου όπως χαρακτηριστικά, διαστάσεις, τιμή, τοποθεσία, φωτογραφίες καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να σε ειδοποιήσουμε για τα μηνύματα που θα λαμβάνεις από χρήστες (SMS, Messenger ή email) και τέλος επιλέγεις το κουμπί δημοσίευση.

 7. Πώς μπορώ να επεξεργαστώ το κείμενο ή να βάλω φωτογραφίες σε μια αγγελία;

 8. Από το προφίλ σου μπορείς να μεταβείς στις αγγελίες που έχεις ήδη καταχωρήσει. Επιλέγοντας την ‘’Διαχείριση αντικείμενων” θα μεταβείς στην σελίδα με τις αγγελίες σου και αφού πατήσεις την επιλογή “Επεξεργασία (δίπλα από την κάθε αγγελία) μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη. ΠΡΟΣΟΧΗ, εάν κάνεις οποιαδήποτε μεταβολή, η αγγελία αποσύρεται για να διορθωθεί και μετά από μικρό χρονικό διάστημα θα επανέλθει.

 9. Πως θα βρω ένα αντικείμενο που με ενδιαφέρει;

 10. Η αναζήτηση αντικειμένων είναι πολύ εύκολη στο Epiplosou.gr Μπορείς να βρεις το αντικείμενο που ψάχνεις με δύο τρόπους: αναζητώντας το αντικείμενο που θέλεις στην αρχική μας σελίδα στην μπάρα αναζήτησης ή διαλέγοντας μία από τις κατηγορίες επίπλων που επιθυμείς λίγο πιο κάτω από την μπάρα αναζήτησης. Στα αποτελέσματα της αναζήτησης υπάρχουν περισσότερα φίλτρα και κριτήρια αναζήτησης όπως η τοποθεσία, το είδος της συναλλαγής, η κατηγορία και το εύρος τιμών.

 11. Πότε θα δημοσιευθεί η αγγελία μου;

 12. Η αγγελία σου δημοσιεύεται στο Epiplosou.gr σχεδόν αμέσως μετά την καταχώρησή της. Ένα e-mail επιβεβαίωσης αποστέλλεται σχεδόν αμέσως με όλες τις πληροφορίες της αγγελία που μόλις δημοσιεύτηκε

 13. Τι κάνω αφού μου στείλει κάποιος μήνυμα για την αγγελία μου;

 14. Όταν λάβεις κάποιο μήνυμα για την αγγελία σου θα ειδοποιηθείς από το Epiplosou.gr με τον τρόπο που έχεις επιλέξει στο στάδιο της καταχώρησης της αγγελία σου(SMS, Messenger ή email). Επίσης θα υπάρχει φωτεινή ένδειξη με τον αριθμό των μηνυμάτων που έχεις λάβει στο μενού μηνύματα και θα πρέπει να μπεις στο μενού μηνύματα για να απαντήσεις άμεσα και με σαφήνεια στο μήνυμα που έχεις λάβει.

 15. Γιατί πρέπει να απαντήσω στο μήνυμα άμεσα και με σαφήνεια;

 16. Το Epiplosou.gr δεν είναι σαν τις κλασσικές σελίδες αγοραπωλησιών . Προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα να διαφημίσουν τα έπιπλα τους προς αγορά ή πώληση και να επικοινωνήσουν άμεσα μεταξύ τους για να προβούν στην αγοραπωλησία. Για να πετύχουμε τον συγκεκριμένο στόχο αλλά και για να παρέχουμε ολοκληρωμένες και βέλτιστες υπηρεσίες προς τους χρήστες παρακινούμε τα μέλη μας να επικοινωνούν άμεσα και με σαφήνεια μεταξύ τους.

 17. Πως ολοκληρώνεται μία αγοραπωλησία και πως κλείνω την αγγελία μου;

 18. Αν έχει προηγηθεί η κατάλληλη επικοινωνία μεταξύ αγοραστή και πωλητή και έχει συμφωνηθεί η αγοραπωλησία τότε το μόνο που μένει να κάνει ο πωλητής είναι να την ολοκληρώσει, κλείνοντας την αγγελία του από το μενού διαχείριση αντικειμένων. Από τη στιγμή που θα κλείσει η αγγελία σημαίνει ότι πλέον δεν θα είναι ορατή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

 19. Υπάρχει κάποια χρέωση;

 20. Το Epiplosou.gr παρέχει απολύτως δωρεάν όλες του τις υπηρεσίες και δεν επιβαρύνει τους χρήστες με καμία χρέωση ή προμήθεια.

 21. Οι υπηρεσίες του Epiplosou.gr υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν μόνο για εμένα;

 22. Ναι οι υπηρεσίες του Epiplosou.gr είναι δυνατόν να σταματήσουν για μεμονωμένα άτομα που αποδεδειγμένα δεν τηρούν τους όρους χρήσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποκλείεται ή και διαγράφεται ο αντίστοιχος λογαριασμός στο Epiplosou.gr

 23. Το Epiplosou.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία/πληροφορίες που έχω καταχωρήσει;

 24. Το Epiplosou.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων/πληροφοριών που έχεις καταχωρήσει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 25. Από τι εξαρτάται η εμφάνιση των αποτελεσμάτων κατά την αναζήτηση προϊόντων;

 26. H εμφάνιση των αποτελεσμάτων κατά την αναζήτηση προϊόντων εξαρτάται από τη χρήση λέξεων κλειδιά στο πεδίο της αναζήτησης.