Σπίτι

Όλα τα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αλλαγές στο σπίτι σας και να το μετατρέψετε έξυπνα, εύκολα και οικονομικά στο ειδυλλιακό μέρος που πάντα ονειρευόσασταν!

Read More

Epiplosou Tips&Facts

Συμβουλές και γεγονότα όσον αφορά το σπίτι σας, τους χώρους του (καθιστικό, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, συσκευές και διάφορα) αλλά και τα έπιπλα σας.

Read More

Do It Yourself

Θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε μόνοι σας όμορφες χειροποίητες κατασκευές με απλά πράγματα για να γεμίσετε το σπίτι σας.

Read More

maksilaria apo kompous

Φτιάξτε μαξιλαράκια δημιουργώντας κόμπους

Ήρθε η ώρα να κάνετε τα δικά σας ιδιαίτερα μαξιλαράκια σε μορφή κόμπων! Ακολουθήστε αυτό τον οδηγό και βρείτε τη λίστα με τα υλικά που θα χρειαστείτε.

του Ιωάννα Γιουρούκα
imageedit_2_9571014769

Κατάλληλα χρώματα: Πως να τα επιλέξετε για το σπίτι σας

Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα για το σπίτι. Χρώματα που ταιριάζουν στο καθιστικό, στη κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο. Πάμε να δούμε παρακάτω μερικές προτάσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

του Halk
5+1 ιδέες για να στολίσετε Χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας

5 Χριστουγεννιάτικες ιδέες για να στολίσεις το σπίτι

Για να μην φανεί ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ξέχασε ή θεωρεί κακό το γούστο σου και τους χώρους του σπιτιού σου κακοστολισμένους, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τον σωστό τρόπο που πρέπει να στολίσεις το σπίτι, τους χώρους του και το τραπέζι σου τα Χριστούγεννα.

του chris
Οικονομικό Φοιτητικό Γραφείο Do it Yourself

Φτιάξε ένα Industrial Τραπέζι με πόδια από Καβαλέτα | Do it Yourself #01

Στην πρώτη εκπομπή του epiplosou DIY ο Χρήστος έχει καλεσμένη την Χριστίνα και μας δείχνουν με απλά βήματα πως να φτιάξουμε ένα Τραπέζι-Γραφείο με πόδια από καβαλέτα, ιδανικό για το γραφείο ή το σαλόνι κάθε σπιτιού!

του stergios