Σπίτι

Ιδέες, προτάσεις και συμβουλές για να πραγματοποιήσεις αλλαγές στο σπίτι σου και να το μετατρέψεις έξυπνα, εύκολα και οικονομικά στο ειδυλλιακό μέρος που πάντα ονειρευόσουν!

Read More

Epiplosou House Tour

Το Epiplosou House Tour είναι το κατάλληλο μέρος για να παρουσιάσεις το σπίτι σου σε μία κοινότητα η οποία αγαπάει το Σπίτι. Κέρνα καφέ και άνοιξέ μας τη πόρτα!

Read More

Do It Yourself

Θα σου δείξουμε πως να φτιάξεις μόνος σου μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, όμορφες χειροποίητες κατασκευές με απλό και οικονομικό τρόπο για να διακοσμήσουν το σπίτι σου.

Read More

Αυλή-σπιτιού-9-ιδέες-διακόσμησης

Αυλή σπιτιού: 9 ιδέες διακόσμησης

Είναι άνοιξη και ο καιρός σιγά σιγά αρχίζει να ζεσταίνει και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να βγούμε έξω να λιαστούμε. Τι κι αν το κάναμε όμως στην αυλή ή στο κατώφλι του σπιτιού μας σε ένα ωραία διακοσμημένο υπαίθριο χώρο;

του Epiplosou Blog
κουρτίνες curtain kourtines

Κουρτίνες στο σπίτι: ότι χρειάζεται να ξέρετε

Οι κουρτίνες είναι πρακτικές και μπορούν πολύ εύκολα να γοητεύσουν ή όχι το σπίτι και τους χώρους του. Διαβάστε ποια στοιχεία πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν.

του Ιωάννα Γιουρούκα
πως να φωτίσετε κατάλληλα τους χώρους του σπιτιού σας

Πως να φωτίσετε κατάλληλα τους χώρους του σπιτιού σας

O λάθος φωτισμός στο σπίτι έχει ως αποτέλεσμα να μην αναδεικνύονται οι χώροι του σπιτιού. Συμβουλές κατάλληλου φωτισμού για εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

του Ιωάννα Γιουρούκα